2015 FAI F3K World Championship for Model Gliders, LUDBREG, CROATIA

>>>> check official web site here <<<<

Iz života kluba

Aeromodelarstvo

Kategorije

Korisnici

Registracijom postajete i pretplatnik našeg newslettera. (opširnije...)ak-rudolf-fizir.hr > Izvještaji > F3K Državno prvenstvo Hrvatske

F3K Državno prvenstvo Hrvatske

U subotu se na livadi pokraj Svetišta, u organizaciji Aerokluba "Rudolf Fizir" Ludbreg održalo Državno natjecanje iz kategorije F3K. Ukupno je nastupilo samo šest natjecatelja od kojih su četvorica bila iz ludbreškog aerokluba. Nažalost, zbog loma modela Mladen Horvatin iz AK "Karlovac" i Danijel Horvatić morali su odustati i prije samog kraja natjecanja.

 Natjecanje se odvijalo u samo jednoj grupi i uspijelo se odletjeti 5 planiranih zadataka. Vrijeme je bilo idealno za ovakvu vrstu natjecanja osim u trenucima u kojima je vjetar malo "prošarao" livadom. Moramo napomenut da se nakon dugog vremena našao netko novi u ovoj zanimljivoj kategoriji. Riječ je o mladom karlovčaninu, članu Aerokluba "Karlovac" Andriji Horvatinu koji je odlično i suvereno doletio do 4. mjesta na njegovom prvom natjecanju i tako postao novi juniorski Državni prvak. 

Filip Geci bio je 3. sa 56.9%, 2. Miljenko Frančić s 87.3%, dok je novi/stari državni prvak postao Nikola Frančić sa 100%-tnim učinkom i tako osvojio svoj 4 naslov u zadnjih 5 godina. Prva trojica su svi članovi Aerokluba iz Ludbrega, a još je i iz našeg kluba nastupio Danijel Horvatić, koji je zbog loma trupa morao odustati već u drugom zadatku, bio 5.

Kompletne rezultate možete pogledati ovdje, a slike će biti objavljene naknadno.

Trenutno na stranicama

Trenutno aktivnih Gostiju: 7