2015 FAI F3K World Championship for Model Gliders, LUDBREG, CROATIA

>>>> check official web site here <<<<

Iz života kluba

Aeromodelarstvo

Kategorije

Korisnici

Registracijom postajete i pretplatnik našeg newslettera. (opširnije...)ak-rudolf-fizir.hr > Newsletter

Newsletter AK Rudolf Fizir

Newsletter

Newsletter AK Rudolf Fizir je elektronsko glasilo kluba. Newsletter se dostavlja putem elektronske pošte prema diskreciji izdavača, najviše dva puta mjesečno. Svrha newslettera je pretplatnicima dostaviti informacije i obavijesti o aktivnostima kluba.

Anti-spam politika

Kao klub upoznati smo sa standardimna i dobrom praksom elektronskog oglašavanja. Sustav newslettera koji koristimo ima "double opt-in" opciju, koja od novog pretplatnika koji se prijavi preko internetskih stranica aerokluba na www.ak-rudolf-fizir.hr traži dodatnu potvrdu pretplate putem elektronske pošte. Na taj način izbjegavamo da se u pretplatu upisuju tuđe adrese elektronske pošte.

Uredništvo newslettera ima diskrecijsko pravo dodati novog pretplatnika na newsletter listu, s time da mu prvo dostavlja newsletter dobrodošlice s opcijom da regulira svoj pretplatnički status, te da se odjavi s liste ukoliko ne želi primati newsletter.

Jednom odjavljeni pretplatnik više neće primati newsletter, osim ukoliko se sam ponovo ne prijavi.

Uvjeti korištenja

Pretplata na newsletter je besplatna.

Svi pretplatnici koji su se putem internetskih stranica kluba registrirali i time prijavili na newsletter listu, kao i oni koji su primili newsletter dobrodošlice, a nisu se odjavili, suglasni su da će primati newsletter u svoj e-mail sandučić učestalošću od najviše dva puta mjesečno. Korisnik svojom prijavom dostavlja svoje ime i e-mail adresu.

AK Rudolf Fizir se obvezuje da će svaki odaslani newsletter obavezno sadržavati poveznice na upravljanje profilom pretplatnika te mogućnost odjave s liste direktno iz newslettera.

AK Rudolf Fizir se obvezuje da svi prikupljeni podaci o korisnicima, služe isključivo za komunikaciju kluba s pretplatnicima, te da se neće javno obljavljivati niti prosljeđivati ili prodavati trećim stranama.

Autorska prava

Pretplatnici koji prime newsletter mogu isti besplatno u neizmijenjenom obliku proslijediti prijateljima ili poznanicima u svrhu promicanja aktivnopsti kluba ili upoznavanja zainteresiranih s mogućnošću prijave na newsletter. Sav sadržaj u pojedinom izdanju newslettera (uključujući ali ne ograničavajući na: tekst, fotografije, grafike, dizajn, programski kod) je intelektualno vlasništvo kluba ili s klubom povezanih partnera, osim ako nije drugačije navedeno.

Pretplatnici na newsletter kluba suglasni su da primanjem newslettera ne stiču nikakva autorska prava na sadržaj koji su primili.

Odgovornosti

Pretplatnici newslettera suglasni su da primljene informacije primaju isključivo radi vlastitog informiranja te da primljeni sadržaj neće zloupotrebljavati ili koristiti na neprimjeren način te da neće prenositi ili prosljeđivati informacije izvađene iz konteksta s ciljem diskreditiranja izdavača i osoba ili događaja opisanih u sadržaju.

Ukoliko neki pretplatnik proslijedi newsletter trećoj osobi koja nije pretplatnik newslettera, AK Rudolf Fizir odriče odgovornost za eventualne pritužbe na spam od strane te treće osobe. Newsletter kluba će pretplatnicima dolaziti isključivo s adrese elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

AK Rudolf Fizir zadržava diskrecijsko pravo određivanja učestalosti izdanja newslettera, s time da to ne prelazi više od dva puta mjesečno.

AK Rudolf Fizir se ne obvezuje ispoštivati mjesečni maksimum izdanja te može u nekom mjesecu izdati samo jedan ili nijedan newsletter.

Newsletterr kluba izrađuje se primjerenom tehnologojom koja nije invazivna prema primatelju niti sadrži bilo kakve skrivene mehanizme ili programe koji bi djelovali na računalu pretplatnika.

Zbog različitih klijentskih programa za primanje i čitanje elektronskih puruka, AK Rudolf Fizir ne može garantirani da će sadržaj newslettera svim pretplatnicima biti prikazan na jedinstven i uniforman način u smislu dizajna. U svakom izdanom newsletteru izdavač osigurava poveznicu za pregled newslettera u internet pregledniku.

Ostalo

Izdavač newslettera AK Rudolf Fizir može promijeniti ove uvjete korištenja u bilo kojem trenutku bez najave. Pretplatnici su suglasni da se nakon izmjene primjenjuju novi uvjeti.

Ovi uvjeti korištenja primjenjuju se od 01.04.2012.

Trenutno na stranicama

Trenutno aktivnih Gostiju: 9