2015 FAI F3K World Championship for Model Gliders, LUDBREG, CROATIA

>>>> check official web site here <<<<

Iz života kluba

Aeromodelarstvo

Kategorije

Korisnici

Registracijom postajete i pretplatnik našeg newslettera. (opširnije...)ak-rudolf-fizir.hr > Novosti > 11. Euro Contest & Fizir kup F3K izvještaj

11. Euro Contest & Fizir kup F3K izvještaj

 U subotu 6. srpvnja i nedjelju 7. srpnja održan je 11. F3K EuroContest i Fizir kup u organizaciji ludbreškog aerokluba"Rudolf Fizir". Na natjecanu je sudjelovalo ukupno 18 pilota iz 5 zemalja što je lagani pad broja natjecatelja u odnosu na proteklih 10 takvih natjecanja koje je oraganizirao AK "Rudolf Fizir".

Na natjecanju je nastupilo 7 pilota koji su članovi Ludbreškog aerokluba. Vremenski uvjeti bili su dobri osim vjetra 4 m/s koji je na livadi stvorio prilično teške uvjete za letenje, što je uzrokovalo velike razlike između grupa i ukupnih rezultata. Nikola Frančić osvojio je 2. mjesto sa osovjenih 99,47% od prvo plasiranog Njemca Marca Wertha. Danijel Horvatić osvojio je 6. mjesto, Miljenko Frančić 8., Matija Ivančić 13., Josip Barić zauzeo je 14. mjesto, Filip Geci 15. mjesto i Dino Slatki osvojio je 18. mjesto zbog problema s modelom.

Organizacijski je natjecanje, kao i svake godine, prošlo bez većih problema za što su se pobrinuli članovi ludbreškog aerokluba bez kojih ovakva organizacija natjecanja ne bi bila moguća.

Konačne rezultate možete preuzeti ovdje, dok slike gosp. Waltera Schreinera možete pogledati ovdje.

Trenutno na stranicama

Trenutno aktivnih Gostiju: 15