2015 FAI F3K World Championship for Model Gliders, LUDBREG, CROATIA

>>>> check official web site here <<<<

Iz života kluba

Aeromodelarstvo

Kategorije

Korisnici

Registracijom postajete i pretplatnik našeg newslettera. (opširnije...)ak-rudolf-fizir.hr > Novosti > 4. F3M Fizir Cup 2013

4. F3M Fizir Cup 2013

Članovi ludbreškog aerokluba "Rudolf Fizir" su u nedjelju, 23.6.2013. godine odradili svoj prvi ovosezonski organizacijski pothvat. Na UL aerodromu u Nedelišću organizirali su 4. po redu F3M Fizir Cup.

 f3m2013

Ukupno je nastupilo 6 pilota iz Zagreba, Velike Gorice, Zadra u dvije kategorije; 5 pilota u F3M programu, a samo jedan u F3M-osnovnom. Usprkos vremenskim prognozama, vrijeme gotovo da je bilo savršeno za ovakav tip natjecanja. U F3M kategoriji pobjedio je domaći natjecatelj iz AK "Rudolf Fizir" Ludbreg, Davor Dalažić, dok je u F3M-osnovnom programu nastupio samo Patrik Kubasa iz AK "Zadar". Novost na ovom natjecanju bio je specifičan način suđenja "svaki svakom" te se to pokazalo kao pun pogodak i revolucija koju će vjerovatno preuzeti svi organizatori natjecanja. 
Ukupne rezultate natjecanja možete preuzeti ovdje.

Pred našim je članovima najveći organizacijski izazov, 11. EuroContest & Fizir Cup koji će se održati 6. i 7.7.2013. u Ludbregu, na livadi pokraj Svetišta.

Trenutno na stranicama

Trenutno aktivnih Gostiju: 19