2015 FAI F3K World Championship for Model Gliders, LUDBREG, CROATIA

>>>> check official web site here <<<<

Iz života kluba

Aeromodelarstvo

Kategorije

Korisnici

Registracijom postajete i pretplatnik našeg newslettera. (opširnije...)ak-rudolf-fizir.hr > Novosti > 9. F3K.si EuroContest Ptuj

9. F3K.si EuroContest Ptuj

Ludbreški piloti nastupili su u subotu, 8.6.2013. na 9. International F3K.si Cup-u, natjecanju koje se bodovalo za EuroContest ligu u kategoriji F3K. Svoj prvi nastup u ovoj sezoni upisali su Miljenko Frančić te povratnik u F3K Matija Ivančić, dok su Danijel Horvatić i Nikola Frančić već nastupili na natjecanju u Cremoni, Italija.

dsc04841U konkurenciji od 29 pilota iz Italije, Austrije, Češke, Slovenije i Hrvatske, svoju treću uzastopnu pobjedu na natjecanju u Ptuju uzeo je član našeg kluba Nikola Frančić ispred austijskog dovjca Haralda Helma i Hermana Hassa dok je Danijel Horvatić bio 9., Miljenko Frančić 12. i Matija Ivančić 19. 

Uvjeti na natjecanju bili su dosta zahtjevni uz puno "rupa" i jako turbolentnih termičkih dizanja, a u nekoliko navrata dobivalo se 1000 bodova za nepuni rezultat što je u zadnje vrijeme u ovoj kategoriji prava rijetkost. 

Ovi rezultati su i više nego dobra uvertira pred ono što čeka članove našeg kluba za manje od mjesec dana, a to je domaće natjecanje pred domaćom publikom, 11. EuroContest & Fizir Cup 6. i 7.7. 2013. na livadi pokraj Svetišta!

Službene rezultate natjecanja možete preuzeti ovdje.

Trenutno na stranicama

Trenutno aktivnih Gostiju: 12