2015 FAI F3K World Championship for Model Gliders, LUDBREG, CROATIA

>>>> check official web site here <<<<

Iz života kluba

Aeromodelarstvo

Kategorije

Korisnici

Registracijom postajete i pretplatnik našeg newslettera. (opširnije...)ak-rudolf-fizir.hr > Novosti > F3K EuroContest Mollram - najava

F3K EuroContest Mollram - najava

Članovi aerokluba "Rudolf Fizir" Ludbreg, u subotu 12. svibnja nastupaju na natjecanju koje se boduje za Europski kup, takozvani EuroContest u Austrijskom gradiću Mollramu. Nažalost, zbog obaveza, svoj je nastup morao otkazati Filip Geci, dok su Danijel Horvatić i Ivica Belović otpali ranije. Boje našeg aerokluba branit će samo Miljenko i Nikola Frančić. 

F3K Mollram 2011

Prošle godine na istom natjecanju, pobjedu je odnio Nikola Frančić, dok je Danijel Horvatić osvojio 6., a Miljenko Frančić 19. mjesto. Osim prošlogodišnjeg uspjeha, sjećamo se i 2006. godinu kada je pobjedio Miljenko Frančić, a Danijel Horvatić osvojio 2. mjesto. Pamtimo još nekoliko plasmana na pobjedničko postolje, tako da je Mollram već dugo vremena  "zlatna koka" ludbreških aeromodelara. Ovogodišnja konkurencija je žestoka, tako da će to biti jedno od najjačih, ako ne i najjače natjecanje na kojim će sudjelovati ludbrežani, ako u obzir uzmemo svakim danom sve neizgledniji nastup na Europskom prvenstvu (financijski problemi), Hrvatske reprezentacije koju čine članovi našeg kluba. Glavni favoriti za pobjedu u Mollramu su Austrijanci Harald Helm i Bastian Jutte i češki pilot Ondrej Rezler, a kao pritajene favorite uz naš dvojac mogli bi svrstati slovenskog kolegu Denisa Škrabla.

Ovo natjecanje bit će prvo ove sezone u F3K na kojem sudjelujemo, izuzev natjecanja u Italiji koje se ne možemo uzeti kao relevantno zbog raznih tehničkih problema, tako da ni sami neznamo gdje smo u odnosu na ostale, pa neka najbolji pobjedi!

Trenutno na stranicama

Trenutno aktivnih Gostiju: 10