2015 FAI F3K World Championship for Model Gliders, LUDBREG, CROATIA

>>>> check official web site here <<<<

Iz života kluba

Aeromodelarstvo

Kategorije

Korisnici

Registracijom postajete i pretplatnik našeg newslettera. (opširnije...)ak-rudolf-fizir.hr > Novosti > F3A/F3M natjecanje - izvještaj

F3A/F3M natjecanje - izvještaj

U subotu, 5. svibnja se na UL aerodromu Nedelišće održalo natjecanje "3. F3A Fizir Kup" u organizaciji ludbreškog Aerokluba "Rudolf Fizir" u kategoriji F3M. Ukupno se skupilo 10 natjecatelja iz Zadra, Kutine, Velike Gorice, Zagreba i Ludbrega. Vremenski uvjeti nisu bili baš pogodni za ovakvu vrstu natjecanja zbog jakog vjetra zbog kojeg je i natjecanje bilo i prekinuto na jedan sat. 

 3. F3A Fizir Cup 2012

Natjecanje se održavalo u dvije kategorije, a to su bili kategorija Sport i F3M. Sport je nešto jednostavnije za letenje zbog jednostavnijih akrobacijskih figura, a pobjednik te kategorije bio je Nikola Matešić iz Zadra. U F3M kategoriji pobjedio je Adam Petrin iz Velike Gorice.

Ukupne rezultate za F3M kategoriju možete preuzeti ovdje, a za Sport ovdje.

Nekoliko slika koje su poslikali naši gosti možete pogledati ovdje.

Još jednom u ime organizatora zahvaljujemo AK Nedelišće na ustupljenom prekrasnom aerodromu i hangaru, te staklarskom obrtu "Triplat" na odličnim nagradama. Također, čestitke svim pilotima na prikazanim vještinama po onako zahtjevnom vremenu i hvala na sudjelovanju.

Vidimo se dogodine!

Trenutno na stranicama

Trenutno aktivnih Gostiju: 23